Yapay Zeka İle Atatürk’ten Milli Takıma Mesaj

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 çeyrek finalinde bu akşam Hollanda ile karşılaşacak. Saat 22.00’da Berlin’deki 75 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maç için nefesler tutuldu. Karşılaşma, Avrupa Şampiyonası’nda yoluna kimin devam edeceğini belirleyecek.

Türkiye’de meydanlara ekranlar kurulmaya başlanırken Almanya’nın başkenti Berlin’de de Türkler meydanlara akın etti.

YAPAY ZEKA İLE ATATÜRK’TEN MİLLİ TAKIMA MESAJ

Maça saatler kala nefesler tutulurken sosyal medyada bir video gündem oldu. Yapay zeka ile Mustafa Kemal Atatürk konuşturuldu. Milli takıma mesajın yer aldığı videoda yapay zeka ile Atatürk’ün söyledikleri şöyle:

“Evlatlarım Avusturya galibiyeti sonrası çeyrek finale çıkma hakkı kazandınız. Sizi canı gönülden tebrik ederim. Hollanda karşısında size yürekten başarılar diliyorum. Maçı kazanacağınıza çok eminim. 85 milyon Türk milleti için bu maçı kazanın. Size güveniyorum. Hadi bizim çocuklar. Hadi Mert, hadi Hakan, Hadi Arda! Bu maçı alın. Size yürekten başarılar diliyorum.”

TÜRKİYE HOLLANDA 15. KEZ RAKİP OLACAK

EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye A Milli Futbol Takımı, güçlü rakibi Hollanda ile karşılaşacak. Maç, bugün (6 Temmuz Cumartesi) saat 22:00’de başlayacak. Türkiye Hollanda milli maçı, hem TRT 1 hem de TRT üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Fransız hakem Clement Turpin’in yöneteceği bu önemli karşılaşma için heyecan dorukta. Türkiye ve Hollanda milli futbol takımları arasında tarihleri boyunca 15 karşılaşma yapıldı; Türkiye 4 kez galip gelirken, Hollanda ise 6 kez kazandı, 4 maç berabere sonuçlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir